Today.ua

“Беріть на замітку“: “Холостяк“ Михайло Заливако показав, як лікує свою кохану

"Холостяк" Михайло Заливако і переможниця проєкту Ганна Богдан стають все відвертішими перед своїми підписниками. Вони все більше розповідають про особисте життя і показують його лаштунки.

Днями переможниця 11 сезону "Холостяк" звернулася до шанувальників, повідомивши їм, що вона захворіла. Дівчина застудилася, у неї дуже розболілося горло, що їй навіть стало важко говорити. На щастя, поруч з нею кохана людина, що завжди допоможе і порадує.

В особистому акаунті в Інстаграм-сторіз Михайло Заливако записав відео зі свого авто, розповівши, як він допомагає Ані прийти в себе.

"Привіт, якщо у вашої дівчини болить горло, і ви не знаєте, що робити, всім пацанам на замітку, англійський препарат. Ось так він виглядає, - зазначив жартома Михайло Заливако, продемонструвавши на камеру букет квітів. - Не соромимося, частіше даруємо - горло не болить".

Трохи пізніше Селфі з букетом квітів опублікувала Ганна Богдан в особистому акаунті в Інстаграм. Переможниця романтичного проєкту "Холостяк-11" зобразила себе на дивані, позуючи для фото без макіяжу і з розпущеним волоссям. Турагент підтвердила, що турбота - це найкращі ліки.

"Чоловіки, дійсно, беріть на замітку. Турбота - найкращі ліки. (Міша) спасибі, що ти завжди поруч", - зазначила дівчина.

Нагадаємо, "Холостяк" Михайло Заливако зізнався, чим відрізняється Ганна Богдан в життя від її образу на проєкті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ