Котлети з курки "по-одеськи" готуються нашвидкуруч і з найпростіших продуктів. Однак завжди виходять соковитими, ніжними та дуже смачними.
Котлети з курячого фаршу "по-одеськи"
Інгредієнти:
- 1 кг курячого м'яса
- 200 мл свіжого молока
- 2 цибулини
- 2 яйця
- 100 г черствого хліба чи сухарів
- 1 головка часнику
- 1,5 ч. л. солі
- 1 ч. л. меленого чорного перцю
- 4 ст. л. борошна
- Соняшникова олія для смаження
Спосіб приготування:
черствий хліб залити молоком і залишити на півгодини. Тим часом дрібно поріжте цибулю та часник. Куряче м'ясо пропустіть через м'ясорубку разом із подрібненою цибулею та часником.
Потім сформуйте із охолодженої маси плоскі круглі або овальні котлети. Кожну котлету обваляйте з усіх боків у борошні, смажте на сковороді з розігрітою олією по 6-7 хвилин з двох сторін.
Смачного!
Приготуйте також смачні та ніжні котлети "по-київськи" з курячого м'яса у духовці. Простий рецепт вишуканої страви.