Today.ua

Швидкі котлети з курячого фаршу “по-одеськи“: рецепт соковитої та ніжної страви для всієї родини

Котлети з курки "по-одеськи" готуються нашвидкуруч і з найпростіших продуктів. Однак завжди виходять соковитими, ніжними та дуже смачними.

Котлети з курячого фаршу "по-одеськи"

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

черствий хліб залити молоком і залишити на півгодини. Тим часом дрібно поріжте цибулю та часник. Куряче м'ясо пропустіть через м'ясорубку разом із подрібненою цибулею та часником. Додайте до м'яса віджатий від молока хліб, вбийте яйця, приправте до смаку сіллю та перцем. Ретельно перемішайте котлетний фарш до однорідності, кілька разів добре відбийте. Перекладіть фарш у чисту миску, накрийте харчовою плівкою та поставте в холодильник на пару годин.

Потім сформуйте із охолодженої маси плоскі круглі або овальні котлети. Кожну котлету обваляйте з усіх боків у борошні, смажте на сковороді з розігрітою олією по 6-7 хвилин з двох сторін.

Смачного!

Приготуйте також смачні та ніжні котлети "по-київськи" з курячого м'яса у духовці. Простий рецепт вишуканої страви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ