Швидкий рецепт пиріжків з капустою без яєць та вистоювання тіста

Автор: Анастасия Березовская

У період війни (досі складно повірити в ці слова!) важливо мати про запас кілька простих рецептів, тому що на приготування хитромудрих складних страв немає, не те що часу, а найчастіше продуктів. Пропонуємо вам спробувати приготувати пиріжки з капустою в духовці - на все потрібно 20 хвилин.

Швидкий рецепт пиріжків з капустою без яєць та вистоювання тіста - today.ua

Швидкий рецепт пиріжків з капустою без яєць та вистоювання тіста - рецепт

Інгредієнти:

  • 500 г борошна
  • 380 мл кефіру кімнатної температури
  • 1 ч. л. солі
  • 1 ч. л. соди
  • Половина капусти
  • 8 шт печериць (можна без них)
  • 1 ч. л. томатної пасти
  • 3 цибулини
  • Сіль та перець на смак

Спосіб приготування:

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
  1. Змішуємо кефір із содою і залишаємо на три хвилини. Борошно із сіллю змішуємо з кефіром і замішуємо тісто доти, доки воно перестане липнути до рук. Залишаємо під плівкою на 20 хвилин - за цей час приготується начинка.
  2. Дрібно нарізану цибулю обсмажити до золотистого кольору, додати печериці, томатну пасту, сіль та перець – тушкувати 15 хвилин. Додаємо капусту та готуємо ще 30 хвилин.
  3. На застелений пергаментом лист викладаємо сформовані пиріжки і випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 20-30 хвилин.

Готово!

Популярні зараз

В одному з обласних центрів вже оголосили про подовження зимових канікул: школи можуть самі визначати тривалість вакацій

Раніше ми пропонували дві прості страви, які можна приготувати з черствого хліба під час війни.

Головне