Today.ua

Чубчик-фіранка входить у моду: три жіночі стрижки з трендовим акцентом, які підійдуть усім

Сезон осінь-зима 2021 порадував жінок всього світу новими трендами в зачісках. У моду увійшов жіночний чубчик-фіранка, що не вимагає укладання, яка підходить для модниць будь-якого віку, з будь-яким типом волосся і формою обличчя.

Якщо у вас довге волосся, то чубчик-фіранка стане чудовим доповненням вашої зачіски. Пасма можна накрутити на бігуді, а можна, навпаки, випрямити за допомогою спеціальної плойки-праски.

Чубчик розділіть на дві рівні половини по центру, зачешіть в сторони "стулки" фіранки. Така зачіска не вимагає ніяких навичок та додаткової фіксації, робиться швидко і чудово виглядає. Каре з чубчиком-фіранкою – ідеальне поєднання прямих ліній, гармонії форми та стилю. Подовжена чубок доповнює коротке або середньої довжини каре найкращим чином. Щоб чубчик не заважав, його можна додатково трохи завити в сторони. Власницям короткого волосся теж можна сміливо робити стрижку з чубчиком-фіранкою. Відкритий лоб візуально звужує і витягує овал обличчя, а незвичайні способи фарбування волосся нададуть образу "родзинку". Нагадаємо, раніше стилісти розповіли, що стрижка Принцеси Діани стане наймоднішою у 2022 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ