Today.ua

Дівчинка дозріла: Аліна Гросу у облягаючій сукні з високим розрізом на спідниці підкреслила переваги фігури

Аліна Гросу вже не та маленька дівчинка, якою ми бачили її на екранах телевізорів на початку кар'єри. Кучерява милашка, яка вперше з'явилася на сцені у 4-річному віці, вже зовсім доросла дівчина. 26-річна виконавиця активно радує фанатів ефектними фото у сміливих вбраннях.

В особистому обліковому записі в Інстаграм успішна українська співачка оголосила про вихід нової пісні. На промо фото Аліна Гросу постала у всій красі, наголосивши на перевагах своєї фігури.

У кадрі співачка постала в елегантній сукні чорного кольору з одним довгим рукавом і високим розрізом на спідниці. Наряд підкреслив пишні стегна та груди зірки, плоский живіт, вузьку талію, а також гладку оксамитову шкіру без вад. Образ Аліна Гросу завершила великими сережками-кільцями та чорними босоніжками. Своє нарощене кучеряве волосся вона залишила розпущеним, а також нанесла яскравий макіяж.

"Одуріти", "Аліна Всесвіт, ніяка ні інша, найкрасивіша", "Як це коментувати? Можу сказати тільки що ти найкраща!", "Як можна бути такою красивою", "Божееее, ну просто королева", - пишуть фанати.

Фоловерам зірка оголосила, що незабаром вийде і кліп на її нову композицію, в якій, зважаючи на все, зніметься її коханий.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від GROSU (@alina_grosu)

Нагадаємо, Аліна Гросу поскаржилася на свою нову зачіску: "Рубанула шмат волосся".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ