Today.ua

Дівчина нереальної краси: 24-річна дочка Майкла Джексона в ідеальній рожевій сукні вийшла у світ

Єдина дочка Майкла Джексона виросла неймовірною красунею. 24-річна дівчина, як і її батько, останнім часом веде більш приватний спосіб життя. А тому її рідкісний вихід у світ став справжнім подарунком для фанатів.

У покійного Майкла Джексона троє дітей - Принц Майкл Джексон і Періс-Майкл Кетрін Джексон, народжені у шлюбі з колишньою медсестрою Деббі Роу, а також син Принц Майкл Джексон II, який народився завдяки сурогатній матері. Після смерті артиста, за його спадкоємцями наглядає бабуся Кетрін.

Разом зі старшим братом Періс з'явилася на церемонії нагородження премії "Тоні", в рамках якої відбувся показ нового фільму-шоу про їхнього батька MJ: The Musical. 24-річна донька Майкла Джексона для появи на публіці обрала гарну блідо-рожеву сукню з гарною зоною декольте, сріблястою прикрасою та шлейфом. Шанувальникам вдалося розглянути численні татуювання Періс Джексон, які прикрашають її тіло. Дівчина забрала волосся в красиву зачіску, а також нанесла ніжний природній макіяж. Старший син покійного співака виглядав чудово у класичному чорному костюмі. Він уложив своє волосся у популярну зачіску мальвінку на потилиці.

Нагадаємо, переможниця “Холостяк“ Олександра Шульгіна показала фото у бікіні через 9 днів після пологів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ