Today.ua

Дієта Наталі Могилевської: співачка здивувала дуже строгим раціоном харчування

Наталя Могилевська постійно бореться із зайвою вагою, мріючи про ідеальну струнку фігуру. Однак все ніяк не може домогтися бажаного результату. Що вона тільки не пробувала, на яких дієтах не сиділа, однак вона не залишає надії скинути вагу.

Нещодавно успішна українська співачка повідомила, що приєдналася до челенджу Аніти Луценко, пообіцявши до 25 червня скинути 4 кілограми. Артистка уклала парі, і якщо їй це не вдасться, то доведеться поголити голову.

В особистому акаунті в Інстаграм Наталя Могилевська поділилася з підписниками принципом свого харчування, яке повинно їй допомогти розпрощатися з ненависними кілограмами.

Перше - триразовий графік: снідає зірка в першу годину після пробудження, обідає з 13-14 і вечеряє з 19-20. Друге - біоритміка харчування. Наталя Могилевська сидить на дієті, розробленій для неї дієтологом. На сніданок вона їсть яйця, рибу, білий сир і сезонні овочі, заправлені оливковою олією. На обід сезонні ягоди і фрукти, іноді злакові продукти (гречка або інша каша), а також білки (риба, морепродукти, бобові та овочі). На вечерю овочі в термообробці без вуглеводів і білків, заправлені олією. 60% раціону співачки складається з сезонних овочів.

Третє - водний режим. У день Наталя Могилевська випиває 1,5-2 літри води. Прийом води відбувається або за 30 хвилин до їжі, або через годину після. Шанувальники відзначили, що зірка велика молодець і у неї все вийде, бажаючи їй досягти наміченого плану.

Нагадаємо, Наталя Могилевська розповіла про останні відносини, які закінчилися через карантин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ