Вживання капусти в холодну пору року просто необхідне нашому організму. У цьому овочі міститься криниця вітамінів груп А, В1, В2, В6, C, E, РР, U, а також магній, залізо, калій, кальцій та фосфор. Капуста допомагає боротися з набряками, а також повинна бути включена до раціону людей, які мають проблеми з нирками.
Капустяний пиріг без борошна на сковороді
Інгредієнти:
- 200 г капусти
- 1 яйце
- 20 г твердого сиру
- Пів чайної ложки солі
- Дрібка сушеного часнику
- Зелень та чорний перець на смак
Спосіб приготування:
- Шинкуємо капусту.
- У великій мисці змішуємо яйця, сіль, перець - ретельно перемішуємо.
- Натираємо сир і додаємо в тісто.
- Тісто змішуємо з капустою.
- На розігріту сковороду викладаємо капустяне тісто, накриваємо кришкою, як прихопиться, перевертаємо та обсмажуємо зі зворотного боку.
Пиріг подавайте до столу гарячим.
Заправити його можна сметаною або натуральним йогуртом, змішаним із зеленню.
Смачного.
Пропонуємо вам також приготувати дієтичні млинці без борошна та крохмалю – рецепт корисного сніданку з незвичайних інгредієнтів.