Today.ua

Дмитра Гордона не пустили до Грузії: “Міжнародний скандал“

Відомий український журналіст Дмитро Гордон вирушив до Грузії по роботі, проте не зміг пройти паспортного контролю. Йому заборонили в'їзд до країни без пояснень.

В особистому обліковому записі в Інстаграм засновник інтернет-видання "ГОРДОН" та ведучий програми "У гостях у Дмитра Гордона" зробив нову публікацію. У кадрі журналіст з'явився в аеропорту в Тбілісі, а на його обличчі написана вся абсурдність ситуації.

"Годину тому прилетів до Тбілісі, і весь цей час чекав на паспортному контролі штамп у паспорті. Щойно мені офіційно оголосили, що в'їзд до Грузії мені заборонено. Причин не назвали", - зазначив у публікації Дмитро Гордон.

Журналіст упевнений, що у в'їзді в країну йому відмовили через мету його візиту, а саме бажання взяти інтерв'ю у колишнього президента Грузії Михайла Саакашвілі.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Дмитра Гордон (@gordondmytro)

"Однозначно пов'язую це з тим, що напередодні МЗС України звернулося до МЗС Грузії з проханням організувати моє відвідування у в'язниці Руставі Михайла Саакашвілі. Все, що сталося, — це міжнародний скандал і ганьба для грузинської влади. Зараз вилітаю до Києва тим самим літаком, яким прилетів. До зустрічі вдома!" – розповів журналіст.

Нагадаємо, у Мережі показали будинок Дмитра Гордона із золотими яйцями, фруктами та комодами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ