Today.ua

Дочка Ані Лорак пофарбувала волосся і здивувала дорослим зовнішнім виглядом

Ані Лорак після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу взяла виховання дочки на себе. Разом з Софією артистка живе в Москві. При цьому вона не заборонила своєму колишньому чоловікові бачитися з дочкою, а навпаки всіляко заохочує його приїзди і відправляє дочку до нього в Київ.

В особистому акаунті в Інстаграм успішна українська співачка, яка вирішила жити і будувати кар'єру в Росії, опублікувала фотографії першого шкільного дня своєї дочки. 10-річна Софія постала в кадрі одягнена в форму московської Павлівської академії: синю картату спідницю, білу блузу і темно-синій піджак з нашивкою навчального закладу.

"З 1 вересня! З Днем знань! Нехай всі наші дітки будуть здоровими, успішними і щасливими!" - зазначила в публікації Ані Лорак.

Перше, що впало в очі на фото, це фарбоване волосся дівчинки. Софія зробила собі модну в 2021 році зачіску, пофарбувавши пару передніх пасом в білий колір. 42-річна Ані Лорак на лінійці виглядала розкішно. Співачка одягла джеггінси, топ і сорочку під шкіру, доповнивши образ босоніжками на танкетці і сонцезахисними окулярами.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від АНІ ЛОРАК (@anilorak)

"Доця росте, а мамуля молодіє", "Зовсім не схожі", "Яка вже доросла. Гарного навчального року", "Дві красуні", "Четвероклашка вже! Як летить час", "Яка доросла стала, на папу схожа. Успіхів в навчанні! Дай Бог, щоб цінувала можливість вчитися в таких закладах, носити таку красиву форму - не всім дітям так щастить", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, колишній чоловік Ані Лорак показав перші фото з коханою з весілля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ