Today.ua

Дочка Ольги Сумської похвалилася дорогими подарунками, які їй подарували на день народження

1 червня Антоніна Паперна відсвяткувала свій 31-й день народження. Через деякий час старша дочка Ольги Сумської влаштувала розпакування подарунків, похвалившись, що їй подарували друзі і близькі.

У день свого народження Тоня похвалилася перед шанувальниками, як її привітав з днем народження коханий чоловік - відомий актор Володимир Яглич. В цей день в їхньому розкішному заміському будинку відбулася вечірка з нагоди дня народження Паперної.

Пізніше в особистому Інстаграм-акаунті дочка Ольги Сумської влаштувала розпакування подарунків. Дівчина показала розкішні дорогі подарунки. Одним з них стала сумка від відомого італійського бренду Veneta Bottega, аксесуари якого дуже любить американська модель Хейлі Бібер. Тоня не змогла стримати емоцій, отримавши в подарунок саме те, про що так довго мріяла.

Насамперед іменинниця вигуляла саме цей презент. Чарівну маленьку сумочку кольору слонової кістки вона поєднала з чарівною блакитною сукнею в цікавий принт і білими кросівками.

Підписникам дочка відомої української актриси Ольги Сумської показала прикраси і сумочку від Dior, а також дорогоцінні сережки і браслет з перлів.

Цікавий подарунок - шкіряна краватка, Тоні вручила одна з її подруг. "Нереальна краватка зі шкіри. Машуля, ти знаєш, що я люблю", - зазначила Паперна. Дівчина дуже любить носити класичні костюми, а тому цей аксесуар відмінно впишеться в її гардероб.

Нагадаємо, дочка Ольги Сумської зізналася, на скільки схудла після других пологів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ