Today.ua

Донька Ольги Сумської показала рідкісне фото з побачення з красенем-чоловіком

Донька Ольги Сумської одружена з відомим актором Володимиром Ягличем. Закохані рідко діляться сумісними фото і ще рідше показують своїх дітей. А тому шанувальники були дуже раді, коли Антоніна Паперна похвалилася знімками зі побачення з чоловіком.

В особистому обліковому записі в Інстаграм 31-річна актриса опублікувала фотографії, зроблені на вулицях Москви. У кадрі Тоня постала разом із Вовою.

"Вечір", - зазначила у публікації донька Ольги Сумської.

Подружжя виглядало красивим і стильним. Яглич надів штани, гольф бежевого відтінку в рубчик і пальто в тон. Тоня віддала перевагу чорному пальту і зеленому шарфу.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Тоня Паперна (@tony__pepper)

Сходили закохані в одне з найпопулярніших місць російської столиці, а Паперна в Інстаграм-сториз похвалилася, яке вбрання вона обрала для побачення з чоловіком. Донька Ольги Сумської одягла шкіряну спідницю-міді на запах із високою лінією талії, тонку водолазку, прикрасивши вбрання цікавою прикрасою від шиї до талії, а також високі шкіряні чоботи та взяла крихітну сумочку Prada. Волосся актриса залишила розпущеним, а також нанесла гарний природний макіяж.

"Я думала подружжя Бекхем", "Хотілося б побачити вас у спільному фільмі", "Стиль, краса, романтика", "Ніби кадр з фільму", "Ви така гарна пара!!!" – пишуть шанувальники.

Нагадаємо, Ольга Сумська з дочкою знялися у ніжній сімейній фотосесії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ