Today.ua

Дочка Олі Полякової показала, на що йде заради щастя матері

Дочка Олі Полякової показала фанатам, на що йде для того, щоб зробити маму щасливою. Діти зірки - головні героїні її сторіз. Співачка дуже часто показує своїх спадкоємиць, а також їхні нестандартні, а часом і грубі відносини.

В особистому акаунті в Інстаграм старша дочка української співачки опублікувала нове фото. Маша зображена, тримаючи руку великої статуї чи то динозавра, чи то Кінг-Конга. Дівчинка одягнена дуже стильно: в коротку чорну спідницю, топ від купальника із зав'язками, білу сорочку з зображенням обличчя і сонцезахисні окуляри. Хоч 16-річний підліток і посміхається на фото, вона зізналася, що знімок змусила її зробити мама.

"Коли Маман змусила сфоткатися біля чогось хпхпхпх", - зазначила в публікації дочка Олі Полякової.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Maria Polyakova (@mashapolyakova)

На публікацію Маші відреагували її підписники і бабуся, яка зазначила, що фотографія "дуже прикольна".

"З такою мамою і подруг не треба", "Вай яка", "Красива", "Ой жіза", "Красуня нереальна", "Краще б змусила краще вчити російську мову. А так фотка прикольна", "Яка ти класна", "Ой, ну красуня", - пишуть підписники під фото.

Маша з мамою, сестрою і бабусею знаходиться в Туреччині. Попри досить прохолодну погоду, зоряній сім'ї вдається насолоджуватися відпочинком біля басейну, водними процедурами та сонячними ваннами. Також дівчата відвідують місцеві ресторани та пробують різну кухню. Нагадаємо, дочка Олі Полякової з "накачаними губами" попросила у мами грошей на пластику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ