Today.ua

Домашнє морозиво: рецепт найсмачнішого пломбіру

Домашнє морозиво за смаком не поступається магазинному. При цьому воно буде кориснішим, оскільки виготовлене зі свіжих продуктів без шкідливих добавок. Спробуйте приготувати улюблений з дитинства промбір.

Вам знадобляться міксер, каструля з товстим дном, миски, де збиватимете компоненти десерту і контейнери для майбутнього морозива.

Інгредієнти:

Відокремте жовтки від білків і міксером збийте їх з цукром до повного розчинення. Підігрійте молоко у каструлі. Його температура має бути не більшою за 70 градусів. З'єднайте збиті жовтки з молоком, постійно помішуючи.

Жовтково-молочний крем необхідно поставити на повільний вогонь. Помішуйте крем силіконовою лопаткою протягом 10 хвилин. Ви повинні отримати рідку масу, яка за консистенцією нагадуватиме сире згущене молоко.

Охолодіть отриману суміш, а потім на 10 хвилин відправте його в морозильну камеру. В окремій мисці збийте вершки до піків. З'єднайте крем із холодильника з вершками та повільно розмішайте лопаткою.

Отриману масу відправте в морозилку на три години. Кожні 30 хвилин його потрібно виймати із холодильника та збивати міксером. Після закінчення зазначеного часу готовому пломбіру треба застигнути - залиште його ще на дві години. Результат того вартий, насолоджуйтесь!

Нагадаємо про рецепт дивовижних сирників, який тануть у роті завдяки секретному інгредієнту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ