Today.ua

Дженніфер Лопес показала тата, на якого схожа як дві краплі води

20 червня в світі відзначали День батька. До цього свята долучилися і багато знаменитостей, включаючи Дженніфер Лопес. Американська співачка і актриса поділилася рідкісним архівним і сучасним фото з татом - Девідом Лопесом.

В особистому акаунті в Інстаграм 51-річна виконавиця опублікувала рідкісні фотографії: одна з них зроблена багато років тому, коли Джей Ло була ще зовсім малою, а друга нещодавно.

"Татко, не вистачає слів, щоб описати, скільки ти важиш для мене. Я люблю тебе завжди ... усіма способами! Щасливого Дня батька - всім чудовим таткам, які поруч зі своїми дітьми! Ви потрібні, цінні, кохані більше, ніж ви, напевно, думаєте. Ми вітаємо вас!" - зазначила Дженніфер Лопес під публікацією.

Архівна фотографія викликала найбільше враження у публіки. На знімку зображений ще зовсім молодий Девід Лопес, який як дві краплі води схожий зі своєю донькою. Саме на це і звернули увагу фанати, які раніше думали, що Джей Ло більше схожа на маму. Виявляється, актриса пішла в батька, як і її дочка Емма схожа на дідуся. Нагадаємо, ексдружина Бена Аффлека відреагувала на його повернення до Дженніфер Лопес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ