Today.ua

Дженніфер Лопес в міні-шортах сходила на побачення з Беном Аффлеком

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек все ще офіційно не підтвердили вже зафіксований факт, що вони знову разом. Попри те, що їх вже багато разів ловили папараці на побаченні і за поцілунками, закохані воліють мовчати.

Мабуть, Бенніфер (Бен і Дженніфер) засвоїли урок. Річ у тому, що 18 років тому, коли вони зустрічалися на початку 00-х років саме інтерес публіки і переслідування преси вплинули на розставання пари. Тепер же вони живуть за принципом "любов любить тишу".

Днями Дженніфер Лопес і Бен Аффлек потрапили в об'єктиви папараці, під'їхавши до ресторану. Закохані виглядали дуже щасливими, намагаючись скоріше потрапити всередину закладу. Американська співачка знає, як виглядати надзвичайно. Вона підкорила публіку спокусливим засмаглим тілом в коротеньких шортах. Їх вона обрала для того, щоб сходити на романтичне побачення з Аффлеком в Беверлі-Хіллз. 51-річна актриса доповнила свій образ білою майкою, світлим піджаком, босоніжками на зав'язках і цікавою сумочкою. Джей Ло зібрала волосся в гладкий хвіст, а також нанесла нюдовий макіяж, який підкреслив її природну красу. У віці 51 року Лопес виглядає приголомшливо і може похвалитися стрункими ногами без целюліту, плоским животом, кубиками преса, вузькою талією і красивою і рівною бархатистою шкірою.

Нагадаємо, інсайдери повідомили, що Дженніфер Лопес і Бен Аффлек планують одружитися до кінця 2021 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ