Today.ua

Олена Кравець після зміни стрижки стала схожою на Анжеліку Варум

Олена Кравець велика любителька поекспериментувати зі своїм зовнішнім виглядом. Довгий час красуня-блондинка носила довге волосся, а зараз вирішила віддати перевагу короткій стрижці, яку постійно видозмінює.

В особистому обліковому записі в Інстаграм Потап опублікував відео, записане з Олею Поляковою та Оленою Кравець напередодні виходу його нового хіта. Зірки станцювали разом, а актриса студії "Квартал 95" ввела в оману численних фоловерів.

Зараз знаменитість носить стрижку паж, а ззаду у неї волосся пофарбоване на відтінок темніше за основне. Враховуючи, що в кадрі Олена Кравець постала трохи на відстані, та ще й у тіні, багатьом здалося, що в ролику зовсім не вона, а російська співачка Анжеліка Варум.

Також шанувальники звернули увагу на те, що Оля Полякова настільки яскрава, що затьмарює всіх, хто з'являється разом з нею в кадрі, а інші обурилися, що Потап знімає ті самі відео.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Oleksii Potapenko (@realpotap)

"Ого Кравець дуже схожа зараз на Варум", "Ой!!! А я вже подумала, що з Вами в компанії Анжеліка Варум", "Полякова така яскрава, що дивишся тільки на неї", "Олена як тітка на тлі всіх", "Так сказати, струсили старовиною", "Не впізнала взагалі Кравець", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, донька Олени Кравець зробила трендову стрижку 2021 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ