Фаршировані колечка кабачків, запечені в духовці, підійдуть для сімейної трапези і як ситної закуски до святкового столу. Готуються страва дуже просто і швидко, продукти звичайнісінькі, зате результат завжди чудовий.
Фаршировані колечка кабачків з сиром і куркою
Інгредієнти:
- 2 кабачка
- 450 г курячого м'яса
- 220 г твердого сиру
- 2 яйця
- 3-4 ст. л. манки або сухарів
- сіль і чорний мелений перець за смаком
- 250 г пшеничного борошна
- 3 яйця
Спосіб приготування:
Кабачки порізати кружальцями завтовшки 1 см, центральну частину виріжте за допомогою ножа або невеликою вузькою чаркою. Підготовлені кабачкові кільця посипте сіллю, перемішайте і залиште хвилин на 15 при кімнатній температурі.
Три яйця розбийте в миску, додайте дрібку солі і збийте вінчиком до однорідності. Фаршировані кільця кабачка обваляйте в борошні з усіх боків, потім занурте в яєчний кляр і обсмажте на розігрітій олії до рум'яної скоринки.
Смачного!
Приготуйте також запіканку з картоплі та кабачків в духовці. Рецепт дуже смачної вечері, яка сподобається всім.