Today.ua

Фаворитка “Холостяк“ Юлія Бельченко вийшла заміж

Юлія Бельченко показала фото з весілля з найкрасивішим чоловіком України. Фаворитка романтичного проєкту "Холостяк" привела в замішання своїх шанувальників настільки несподіваними новинами.

Тільки недавно фаворитку 11 сезону реаліті-шоу помітили за вибором весільного плаття в салоні, як і правда, в її житті відбулися великі зміни. Дівчина, яка отримала прізвисько "Зайка", і була відкинута бізнесменом Михайлом Заливако, судячи з усього, знайшла свою любов.

В особистому акаунті в Інстаграм Юлія Бельченко опублікувала фото, на якому зображена з найкрасивішим чоловіком України, актором, телеведучим і Mister Sea World 2018 Богданом Юсипчуком. Фаворитка шоу "Холостяк-11" позує в чарівному білосніжному платті з красивим ліфом, вишитим бісером. Її образ завершує висока елегантна зачіска і фата. "Зайка" ніжно притискається до свого нареченого, одягненого в тотал блек лук.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Юлія Бельченко | Холостяк 11 (@julz_seven)

Поки що невідомо, чи була ця церемонія справжньою, оскільки ні Юлія, ні Богдан не коментують ситуацію, а лише інтригують публіку. Однак фанати схильні вірити в те, що це лише чергові зйомки і піар-хід. У Інстаграм-сторіз фіналістка шоу "Холостяк-11" показала кадри з церемонії, обмін кільцями і перший танець.

"Багато питань, але мало відповідей", "Це занадто ідеально, щоб бути правдою", "Думаю, що це зйомки або щось таке, але інтригу тримайте добре", "Добре, що Мішу вже забула", "Ви реально чоловік і дружина ??", "Ну дуже красива пара! Тільки це ж просто зйомка, так?", "Здається це проект "Одруження на осліп", хоча якщо дійсно весілля то дуже рада ти заслуговуєш найкращого", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, названа причина, чому розсталися "Холостячка" Ксенія Мішина та Олександр Еллерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ