Today.ua

Федір Добронравов зі “Сватів“ поділився рідкісним спільним фото із сином

Поки шанувальники завмерли в очікуванні 7 сезону комедійного серіалу "Свати" Федір Добронравов радує численних фанатів рідкісною фотографією зі своїм не менш знаменитим сином. Відомий актор поділився кадром із Віктором Добронравовим.

Успішний артист востаннє з'явиться на екранах у ролі Івана Будько. Напередодні виходу "Свати-7", запланованого на грудень 2021 року, у Мережі з'явився трейлер. Тим часом в особистому обліковому записі в Інстаграм виконавець однієї з головних ролей зробив нову публікацію, присвячену іншому своєму проєкту.

У кадрі Федір Добронравов постав одягнений у сорочку і теплий кардиган, а його ніжно обіймає старший син Віктор Добронравов. Зірка серіалу "Не родись красивой" виглядає чудово зі стильною стрижкою та легкою непоголеністю на обличчі.

"Хай живе "Чемпіон світу!" - зазначив актор у підписі, маючи на увазі новий фільм режисера Олексія Сидорова. У картині, прем'єра якої призначена на 30 грудня, Федір та Віктор Добронравови зіграли разом.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Федір Добронравов (@dobronravov.fedor)

"Всі фільми з Вашою участю чекаємо з нетерпінням. Ви найкращі", "Найкращі актори! Федоре Вікторовичу, вам без бороди набагато краще!", "Хороші актори, хороші люди. Ніде зайвий раз на екрані не з'являються. Сім'я з Великої Букви", "Федор, дякую Вам за сина! Вікторе, дякую за батька! Ви найкращі!" – захоплюються шанувальники.

Нагадаємо, зірка серіалу "Свати" Ганна Кошмал зізналася, коли вийде сьомий сезон серіалу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ