Голубці з гречкою та квасолею: простий рецепт найсмачнішої літньої вечері за 30 хвилин

Автор: Шевченко Лилия

Голубці з гречкою виходять ароматними, смачними і корисними для здоров'я. Така вегетаріанська страва готується дуже швидко та просто, відмінно насичує і не перевантажує шлунково-кишковий тракт.

Голубці з гречкою та квасолею: простий рецепт найсмачнішої літньої вечері за 30 хвилин - today.ua

Гречані голубці з квасолею

Інгредієнти:

  • 1 качан білокачанної капусти
  • 2 цибулини
  • 400 г квашеної капусти
  • 2 банки білої консервованої квасолі
  • 100 г гречаної крупи
  • 1 пучок кропу і петрушки
  • Сіль і червоний пекучий перець за смаком

Спосіб приготування:

Бланшируйте качан капусти, потім розберіть на листя. Цибулю дрібно поріжте і спассеруйте на олії до золотистої скоринки. Гречку відваріть в підсоленій воді до напівготовності.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

У великій мисці змішайте злегка остиглу гречану кашу, смажену цибулю, квашену капусту. Додайте промиту консервовану квасолю, подрібнену зелень кропу і петрушки. Приправте фарш сіллю та спеціями за смаком. Голубці з гречкою та квасолею: простий рецепт найсмачнішої літньої вечері за 30 хвилин Щільно загорніть в кожен капустяний лист по 1-2 ст. л. начинки, обсмажте голубці в сковороді з розігрітою соняшниковою олією. Потім складіть в сотейник, залийте водою або овочевим бульйоном, приправте за смаком спеціями.

Тушкуйте близько 40 хвилин на слабкому вогні під кришкою. Подавайте голубці гарячими, посипавши меленим перцем чилі.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Приготуйте також хрусткі картопляні котлети з зеленим горошком. Відмінна вегетаріанська закуска в будь-який час доби.

Головне