Today.ua

“Грудьми захищає від журналістів“: Тіна Кароль з молодим красенем змусила публіку хвилюватися

Зірка українського шоу-бізнесу Тіна Кароль знову опинилася у центрі уваги широкої публіки. Фото співачки з молодим красенем, якого вона ніжно тримає за руку та прикриває собою від журналістів та шанувальників, викликало хвилю емоцій та обговорень.

Неоднозначне фото було опубліковано в одному з фан-акаунтів співачки в Інстаграм. Судячи з підпису до знімку, Тіна Кароль у чорній сукні з екстремально глибоким декольте тримає за руку і прикриває собою Павла Орлова.

Підписники фан-сторінки Тіни Кароль не змогли залишитись байдужими до такого повороту подій у житті своєї улюблениці. Фоловери тут же запитали, чому Тіна "грудьми його захищає і свою руку зверху тримає! Чому не навпаки?" На фотографії справді пара зображена так, що Тіна Кароль начебто прикриває собою та захищає хлопця від зовнішньої загрози. Насправді PR-менеджер Павло Орлов давно працює з Тіною. Артистку та молодого чоловіка пов'язують дружні стосунки (принаймні офіційно).

Шанувальники були так схвильовані спільною появою на публіці Тіни Кароль та Павла Орлова, що вже навіть встигли їх "одружити". Про Дана Балана фанати виконавиці почали потроху забувати...

Нагадаємо, Тіна Кароль у тапках-"батонах" за 3 тисячі гривень показала кумедне відео. Співачка готує для глядачів творчий сюрприз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ