Today.ua

Хлібні коржики без дріжджів на воді та борошні: рецепт приготування на плиті або багатті

У сучасних реаліях багатьом українцям на власній землі доводиться виживати. Люди топлять сніг, щоб напитися води, сидять у підвалах та бомбосховищах без світла, тепла, води та їжі, гріють чай та готують якусь їжу у дворі на багатті під час затишшя бомбардування. Ми знайшли рецепт хліба, для якого не потрібні ні дріжджі, ні яйця, а лише вода та борошно. А приготувати його можна як на плиті, так і на багатті, маючи при собі сковороду чи блюдо.

Хлібні коржики без дріжджів на воді та борошні – рецепт

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

  1. Змішуємо борошно, олію, сіль та воду. Замісимо пружне тісто і залишимо настоятися 15 хвилин. Формуємо ковбаску і ділимо на однакові частини (за рецептом має вийти 8 штук, але все залежить від того, якого розміру ви відрізатимете шматочки).
  2. Розкочуємо шматочки тіста завтовшки 0,7 мм. Розігріваємо сковороду, деко або інший жароміцний посуд. Викладаємо коржики (масло наливати не потрібно!) підсмажуємо з двох боків. Коли коржик набухне з двох боків, тоді він готовий.

Їсти такі коржики можна як хліб, можна змастити олією чи вкласти якусь начинку.

Зберігайте рецепти одразу, щоб бути готовим на випадок відключення зв'язку та інтернету.

Нагадаємо, названі продукти, які пригнічують голод та можуть зберігатися без холодильника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ