Today.ua

Холодний борщ нашвидкуруч: рецепт найкращої страви на обід в жарку пору року

Хоч весняні холоди і затягнулися до середини травня, літо не за горами, а це означає, що пора підбирати меню на жарку пору року. Урізноманітнити річний раціон, відчути приємну прохолоду і наситити організм вітамінами і мікроелементами дозволить смачний і яскравий холодний борщ із овочів та курячого м'яса.

Домашній холодний борщ з куркою і буряком

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Куряче стегно відваріть до готовності у воді, витягніть м'ясо, а бульйон процідіть через марлю і остудіть. Змішайте яєчні жовтки зі сметаною і гірчицею, додайте сіль, розітріть в однорідний соус і перемішайте з холодним бульйоном.

Буряк загорніть у фольгу і запечіть в духовці до готовності, потім очистіть. Остиглий буряк, редис, огірок і яєчні білки наріжте тонкою соломкою, перемішайте з подрібненою зеленню.

Перекладіть підготовлені продукти в каструлю, залийте приправленим соусом бульйоном і перемішайте. Поставте борщ в холодильник на пару годин.

Смачного!

Приготуйте також нежирні домашні котлети в духовці. Рецепт фаршу включає в себе кілька важливих секретів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ