Today.ua

Холостячка-2 зі Златою Огневич: проект покинув один із найчарівніших чоловіків

Українська співачка Злата Огневич обожнює турботу, але ненавидить, коли на неї тиснуть. У черговому випуску реаліті Холостячка-2 стало на одного претендента на руку та серце головної героїні менше. Чоловік зазнав фіаско через свою наполегливість та бажання бути ідеальним…

Сьомий тиждень проекту Холостячка-2 зі Златою Огневич пройшов у сонячній Одесі. Учасники реаліті жили в одному будинку, щоб Злата Огневич могла перевірити, як чоловіки поводяться у побуті. Вдалу тактику вибрав Максим Тарапата, запросив дівчину на пляж, а потім приніс їй вечерю в ліжко. Такі милі знаки уваги зачарували співачку, і вона вручила Максу троянду.

Вечірку в гавайському стилі влаштували для Злати Огневич Олег Плахотнюк та Дмитро Шевченко. Хлопці здорово порадували Холостячку і подарували їй масу позитивних емоцій.

Стоматолог Роман Васильєв вирішив запросити Злату Огневич на побачення і покататися на конях. Але чоловік не врахував, що тендітна жінка може відчувати страх. Злата поскаржилася, що Роман тиснув на неї, змушував осідлати коня, який навіть намагався скинути Огнєвич.

"Відчувала психологічний тиск з боку Романа. Я відчувала роздратування, образу і десь навіть легкий гнів. Все мало йти за його планом, і мені він просто не залишав вибору", - заявила Злата Огневич після побачення з Романом Васильєвим.

Після пережитого головна героїня проекту на церемонії троянд відправила Романа додому. Крім того, Холостячка додала, що Роман прагне бути у всьому ідеальним і того ж вимагає від оточуючих. Злата Огневич хоче бути самою собою, а не ідеальною людиною.

Нагадаємо, екс-учасник проекту "Холостячка-2" розповів, хто пройде у фінал реаліті та завоює серце Злати Огневич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ