Today.ua

“Холостячка“ Злата Огневич отримала від учасника шоу подарунок, про який мріяла все життя

Черговий випуск реаліті-шоу "Холостячка 2" вийшов дуже захоплюючим і цікавим не тільки для глядачів, але і для головної героїні проекту. Злата Огневич отримала подарунок, про який мріяла все своє життя ...

Здійснити мрію "співаючої принцеси" зумів наймолодший претендент на її руку і серце. Влад Ясько дізнався, про що мріяла Злата Огневич в дитинстві. Молодша сестра "Холостячки" Юлія розповіла Владу, що та мріяла отримати в подарунок тамагочі і ляльку Барбі.

Влад Ясько готував сюрприз для Злати Огневич весь тиждень. У третьому випуску шоу "Холостячка 2" хлопець подарував головній героїні тамагочі і ляльку Барбі в стильному піджаку на іграшковому автомобілі з Кеном. До слова, контакти сестри Злати Огневич Владу дав провідні реаліті Григорій Решетник. Ясько зв'язався з Юлією по відеозв'язку і розпитав її про мрії дитинства героїні проекту. Підготовлений заздалегідь сюрприз Влад Ясько вручив Златі Огневич під час церемонії троянд, чоловік відвів дівчину в затишне місце, де і підніс їй презент. Крім того, наймолодший учасник шоу "Холостячка 2" подарував Златі жакет. Пошиття двох жакетів з однакової тканини, але різного розміру для Огневич і ляльки Барбі хлопець замовляв спеціально.

У третьому випуску реаліті "Холостячка 2" Злата Огневич відправила по домівках каскадера Пашу. Хлопець розчарував головну героїню проекту своєї неготовністю до серйозних стосунків. На церемонії троянд шоу покинув Ілля, з яким Злата, за її ж зізнанням, могла б тільки дружити.

Нагадаємо, у другому випуску "Холостячка 2" один з учасників побажав невдачі головній героїні на проекті. Чим образила і розлютила Злата Огневич хлопця?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ