Today.ua

“Холостячка-2“ Злата Огневич породила чутки про заручини

Злата Огневич стала головною героїнею нового сезону романтичного реаліті-шоу "Холостячка". Після декількох невдалих відносин, зірка не знайшла іншого способу, ніж знайти любов на проєкті. За серце виконавиці прийшли боротися тільки найуспішніші чоловіки України.

Зйомки вже давно завершилися і, як зізналася українська співачка, вона знайшла любов. Фанатам не терпиться дізнатися, кого ж вибрала Злата Огневич, оскільки вона ще повністю не була відкрита, і нікому з учасників не робила особливої уваги або ознак прихильності.

Водночас артистка продовжує жити своїм життям і ховатися з новим коханим, лише даючи фанатам рідкісні коментарі про особисте життя. На зразок того, що зовсім скоро вона відправиться в романтичну подорож, або що в її житті відбулася знаменна подія.

Так, в особистому акаунті в Інстаграм Злата Огневич опублікувала нове фото, поставши в кадрі на вулиці. Вона одягнена в худі і дутий жилет під шкіру.

"Залишу це фото тут, як нагадування про особливий день і моєї осені", - зазначила співачка.

Своїм неоднозначним підписом і тим, що її права рука була захована в кишені, шанувальники припустили, що Злата Огневич заручена.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ZLATA OGNEVICH (@ zlata.ognevich)

"Є з чим привітати? Права рука в кишені не просто так", "Красива, щаслива", "Як же прекрасна жінка, яка вміє любити себе і радіє життю", "Злата, сподіваюся, ви разом зі своїм обранцем ... і дуже щаслива", "Інтрига", "Чудове фото. Вболіваємо за те, щоб у вас все було добре", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, в п'ятницю вийшов п'ятий випуск романтичного проєкту "Холостячка-2". Злата Огневич побувала на побачення на Кіпрі і подарувала свій перший поцілунок на шоу. Співачку спокусили відразу два учасники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ