Today.ua

«Холостячка» Ксенія Мішина і Еллерт зачарували відеороликом повним ніжності та любові

«Холостячка» Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, як відомо, стали учасниками нового шоу пародій. Напередодні першого ефіру в Мережі з'явилося відео повне ніжності та любові. Закохані записали пародію на хіт Тіни Кароль «Выше облаков».

Сьогодні, 6 березня, о 20:20 на телеканалі 1+1 стартує довгоочікуване розважальне шоу «Ліпсінк Батл», в якому візьмуть участь багато зірок українського шоу-бізнесу.

Актриса Ксенія Мішина і гуморист Олександр Еллерт також вийдуть на сцену. Зірка серіалу «Фортечна» перетвориться в Олега Винника і виконає його хіт «Вовчиця». Раніше головна героїня першого сезону «Холостячка» показала, як вона виглядає в білій перуці та шкіряній куртці, пародіюючи співака.

«Клас, який гарячий «Ліпсінк» від Ксенії Мішиной і Олександра Еллерта», - йдеться в публікації телеканалу 1+1.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Канал 1 + 1 ? Офіціі̆на сторінка (@ 1plus1_ua)

Закохані в ролику показали справжню пристрасть і спектр емоцій, в точності потрапляючи в слова відомої пісні.

«Аж мурашки, круто», «Дуже класно, любові вам вічної», «Така красива пара», «Які вони класні», «Бусинки, як вас всюди багато. Уже ваші відносини можна всім не показувати. Щастя має бути тихим, а то можуть наврочити. Повірте», - пишуть шанувальники.

Нагадаємо, Ксенія Мішина полетіла в Хорватію без свого коханого. Зірка показала свій номер і розповіла, чому вирушила в подорож на самоті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ