Today.ua

“Холостячка“ Ксенія Мішина змінює професію: акторка здивувала всіх несподіваними зізнаннями

Українська актриса та колишня "Холостячка" Ксенія Мішина здивувала своїх численних шанувальників новою заявою. Зіркова красуня вирішила кардинально змінити своє життя та піти в іншу професію.

Ксенія Мішина зізналася, що в неї завжди було дві найзаповітніші мрії. Однією з них судилося збутися, дівчина стала однією з найуспішніших в Україні актрис. Всенародне кохання прийшло до Мішиної після ролі у кінострічці "Кріпосна", яку вона чудово зіграла.

На шляху до своєї мети екс-"Холостячка" наполегливо працювала, не шкодуючи себе. Ще більшу популярність принесло Ксенії Мішиній участь у першому сезоні реаліті-шоу "Холостячка". Переможцем проекту став гуморист Олександр Еллерт, з яким акторка спробувала побудувати щасливу сім'ю, але пізніше пара розпалася, і дівчина знову стала неодруженою. Про свою другу заповітну мрію Ксенія Мішина розповіла шанувальникам лише зараз. Зіркова красуня вирішила кардинально змінити своє життя та реалізуватися у новій для себе професії. Тепер дівчина хоче стати популярною співачкою та розпочати сольну кар'єру.

Ксенія Мішина бере уроки вокалу. У найближчих планах екс-Холостячки – записати пісню та вийти з нею на велику сцену. Актриса зазначила, що вона добре співає і може підкорити український шоу-бізнес.

Нагадаємо, раніше Ксенія Мішина показала квартиру своєї мрії, у якій вікна на всю стіну та облаштований затишний куточок для медитацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ