Today.ua

“Холостячка“ Ксенія Мішина у вишиванці вразила своїм новим образом

"Холостячка" Ксенія Мішина не перестає дивувати своїх шанувальників. Зірка показала себе на зйомках нового проєкту, зізнавшись, що виконує дуже незвичну для себе роль.

Зовсім нещодавно успішна актриса шокувала своїх підписників після повернення з Криму. Дівчина провела на півострові кілька тижнів і різко заговорила українською мовою. Виявилося, що Ксенія Мішина готувалася до нового проєкту, ставши ведучою довгоочікуваного сезону популярного талант-шоу. А тепер головна героїня першого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостячка" приступила до зйомок нового проєкту.

В особистому акаунті в Інстаграм-сторіз українська актриса опублікувала відео зі студії, поставши в кадрі в красивій білій вишиванці з поясом і спущеною лінією плечей. Її образ завершили окуляри з прозорими лінзами, а також чарівна коса на одну сторону.

"Доброго ранку. Вишиваночка. Українська дівчина. Така гарненька. Всім прекрасного дня. Насправді, друзі, у мене така цікава роль і така для мене незвична. Скоро все побачите в кінотеатрах. Ну як скоро ?! Скоро ..." - зазначила в ролику Ксенія Мішина.

Після розставання з Олександром Еллертом, причина якого поки що не розкривається, "Холостячка" занурилася в роботу. Зараз її сторіс складаються з фото і відео з сином, кадрами зі зйомок, розіграшами та рекомендаціями. Гуморист поступає так само, і ніхто з них не коментує свій розрив.

Нагадаємо, ведучий "Холостячки" Григорій Решетник розповів про фаворитів Злати Огневич на проєкті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ