Today.ua

“Холостячка“ Злата Огневич натякнула, що вже знайшла любов на проєкті

Злата Огневич, яка стала головною героїнею другого сезону шоу "Холостячка", вирішила показати, за що будуть боротися учасники на проєкті. Виконавиця опублікувала приголомшуюче фото в купальнику, а також зробила велику заяву.

В особистому акаунті в Інстаграм відома українська співачка опублікувала нове фото. У кадрі зірка з'явилася, позуючи у дерева, в ефектному купальнику: плавках з високою лінією талії і топі.

"Літо спекотне. Щоліта я купалася в Середземному морі, а тепер - купаюся в морі Любові", - зазначила виконавиця, супроводивши підпис хештегами "Холостячка" і "Біжу на побачення".

Виходячи з підпису, можна припустити, що під час зйомок романтичного проєкту на СТБ Злата Огневич вже встигла закохатися. Раніше вона згадувала, що один з учасників справив на неї враження, і вона відчула до нього ніжні почуття. Але чи так це насправді глядачі дізнаються восени, коли шоу вийде на екрани.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ZLATA OGNEVICH (@ zlata.ognevich)

"Як же чекаю вже на "Холостячку". Дуже цікаво", "Сподіваємося, що це про одного з тих, хто в фіналі дасть те саме кільце", "Красиво, але аж надто багато стало Злати в купальниках", "Фото просто супер. Чому ви досі не знялися для чоловічого журналу з такою приголомшливою фігурою. За останній час ви стали більш відвертішою і це вам дуже личить. Чекаємо фото в Playboy", "Скромна ти подобалася більше ... Я розчарований", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, "Холостячка" Ксенія Мішина розповіла про свій стан після розставання з Еллертом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ