Today.ua

“Холостячка“: Злата Огневич відправила додому наймужнішого та найхаризматичнішого учасника

Українська співачка Злата Огневич, яка у шоу "Холостячка-2" шукає свою другу половинку, відправила додому одного із найхаризматичніших і мужніх чоловіків.

Восьмий випуск другого сезону реаліті "Холостячка" із Златою Огневич сталося багато цікавих та несподіваних моментів, глядач із завмиранням серця стежив за стосунками між учасниками шоу. Саме в цьому епізоді "Холостячки" стало зрозуміло, що до одного з претендентів на свою руку та серце співачка цілком байдужа.

Злата Огневич зізналася одному з учасників, що романтичних почуттів до нього не відчуває, засмучений чоловік змушений був вирушити додому. У восьмому випуску реаліті-шоу "Холостячка" успіх повернувся спиною до 41-річного бізнесмена з міста Хмельницького Олега Плахотнюка.

"В останні дні ти активно проявлявся як чоловік. І знаєш, я зрозуміла, що не готова бути твоєю жінкою. Вибач, у мене немає для тебе троянди", - заявила Злата Огневич, звертаючись до Олега, на Церемонії троянд.

Після того, як Олег Плахотнюк залишив шоу "Холостячка", боротися за кохання головної героїні продовжать Андрій Хветкевич, Дмитро Шевченко, Андрій Задворний та Максим Тарапата. Кого ж вибере Злата Огнєвіч? Нагадаємо, раніше один із учасників проекту "Холостячка" розповів, хто пройде у фінал реаліті-шоу та завоює серце Злати Огневич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ