Today.ua

“Холостячку“ Ксенію Мішину після розставання з Еллертом помітили в компанії відомого актора

"Холостячка" Ксенія Мішина породила чутки про нові стосунки. Зірка вперше офіційно вийшла в світ після розставання з гумористом Олександром Еллертом. Але не сама. Компанію їй склав відомий український актор.

Зовсім недавно успішна українська актриса розповіла про свою самотність, як майже відразу опинилася в компанії іншого чоловіка. З переможцем першого сезону "Холостячка" розлучилася рівно місяць тому. Примітно те, що зірка серіалу "Фортечна" не стала називати причин розриву відносин, але, судячи з усього, ініціатором була саме вона.

А тим часом в Одесі відбулося відкриття щорічного міжнародного кінофестивалю. Червону доріжку заходу прикрасили багато українських знаменитостей і видатних особистостей. Однак найяскравіше сяяла 32-річна Ксенія Мішина під руку з 30-річним Артемієм Єгоровим. Відомо, що парочка знімається разом в новій романтичній комедії "Сусідка", де грають головні ролі. Прем'єра картини призначена на весну 2022 року.

На червоній доріжці Ксенія Мішина з'явилася в приголомшливому вбранні: білосніжному асиметричному платті-пальто з імітацією запаху, збірками на спідниці і прикрасами з пір'я. Образ вона завершила чорними босоніжками, залишила волосся розпущеним, а в макіяжі зробила акцент на очах. Артемій Єгоров виглядав стильно в класичному чорному костюмі, що прекрасно сидів по фігурі, білій сорочці з коміром стійкою та з метеликом. Шанувальники ворожать, що пов'язує пару - тільки робочі відносини, або ж між ними спалахнула іскра. Однак між акторами нічого не може бути, тому що Артемій Єгоров одружений на своїй колезі Олені Тимковій, яка старша за нього на 15 років.

Нагадаємо, зараз "Холостячка" Ксенія Мішина знімається як журі в новому талант-шоу. Актриса похвалилася одним зі своїх образів, поставши перед камерою в шкіряній сукні, що підкреслює її струнку фігуру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ