Today.ua

“Холостяк“ Михайло Заливако і Ганна Богдан сходили на романтичне побачення у Харкові

"Холостяк" Михайло Заливако і переможниця Ганна Богдан зіткнулися з критикою після завершення зйомок романтичного реаліті-шоу. Зате зараз парочку публіка оточує масою любові і підтримки, бачачи, наскільки бізнесмен і блогерша люблять один одного. Але і без хейта не обходиться.

На святковий вікенд закохані відправилися в рідне місто Михайла Заливако. Мабуть, бізнесмен познайомив кохану з рідними, близькими і друзями, ввівши її в свою сім'ю. Також парочка вирішила влаштувати собі справжню розвагу.

У Інстаграм-сторіз переможниця "Холостяк-11" Ганна Богдан опублікувала нарізку відео, показавши, як розважав її Мишко. Закохані вирушили в парк Горького, де каталися на всіляких атракціонах: американських гірках, гойдалках і вежі падіння. Закохані отримали масу задоволення.

"Спасибі, що завжди робиш так, щоб я посміхалася", - підписала відеоролик обраниця "Холостяка", додавши, що слова тут зайві.

Тим часом не знаходяться люди, які не перестаючи заявляють, що Аня з Мішею тільки поки у нього є гроші. На пост дівчини про приїзд до Харкова: "Приїхали сьогодні з Мишком в Харків ... але Каппадокія нас не відпускає. Ще стільки місць, які нам хочеться відвідати", - підписники відреагували дуже бурхливо.

"Бідний, чувак!))) Ось це потрапив, ні хвилини спокою !!! Постійно, кудись їхати і витрачати бабло !!", "Відчепись від людини", "Все робите з вигодою", "Боже Мишко, як ти з нею живеш, задовбала своїми тупими постами", "Мишко, Мишко, де твоя ощадкнижка", -  пишуть фоловери.

Нагадаємо, переможниця "Холостяк" Ганна Богдан натякнула на підготовку до весілля з Михайлом Заливако.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ