Today.ua

“Холостяк“ Нікіта Добринін заінтригував новиною про стать своєї майбутньої дитини

«Холостяк» Нікіта Добринін і Даша Квіткова побували на УЗД, після чого їм видали конверт, в якому написана стать їх майбутньої дитини. Закохані зізналися, що поки не хочуть розкривати його, але шалено жадають знати, хто у них народиться. Подружжя з нетерпінням чекає вечірки, на якій відкриється головна інтрига.

У Інстаграм-сторіз Нікіта Добринін і Даша Квіткова розповіли шанувальникам, що вони разом побували в клініці, де блогерша пройшла плановий огляд. Перебуваючи на 5-му місяці вагітності дружина «Холостяка» вже могла дізнатися стать дитини, але закохані вирішили відкласти це на потім.

«ДАААА !! У конверті стать дитини. Та хочеться вже дізнатися», - підписала публікацію Квіткова.

Подружжя розповіли, що передадуть конверт друзям, які організовують для них вечірку з нагоди народження малюка, і тоді вони й дізнаються, хто у них народиться - хлопчик чи дівчинка. Дуже часто на таких вечірках подружжя розрізають торт, і відповідно, якого кольору начинка - рожева або блакитна, стає ясно, якої статі малюк. Інший спосіб влаштувати сюрприз для майбутніх батьків - наповнити кульку рожевими або блакитними блискітками, які розлітаються після того, як його лопнути.

Нагадаємо, дружина "Холостяка" Нікіти Добриніна розповіла, що пережила на початку вагітності. Даша Квіткова зізналася, що понад місяць «була овочем».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ