Today.ua

“Холостяк“ Нікіта Добринін разом з дружиною Дашею Квітковою чекають на дитину

«Холостяк» Нікіта Добринін і переможниця шоу Даша Квіткова чекають народження первістка через два роки стосунків. Закохані поділилися з шанувальниками радісними новинами та повідомили, на якому терміні вагітності знаходиться Дарина.

Нікіта Добринін став героєм 9 сезону шоу «Холостяк». Разом з переможницею проєкту, блогершею Дашею Квітковою, одружилися в травні 2020 року. Парі не вдалося влаштувати пишне свято через пандемію коронавірусу. Через пів року після весілля закохані дізналися, що чекають свою першу дитину.

Чотири з половиною місяці Нікіта Добринін і Даша Квіткова приховували вагітність від публіки. Нещодавно подружжя вирушило на Мальдіви, коли в Україні вдарили морози. Саме там, в райському місці, вони зрозуміли, що пора поділитися своїм щастям з іншими.

У Інстаграм Нікіта і Дарина опублікували фотографію, зроблену на березі Індійського океану на заході сонця.

«Наша величезна радість і маленьке диво», - підписав публікацію ведучий.

«Холостяк» опустився на одне коліно і торкнувся губами до ледь кругленького живота коханої. На знімку Квіткова має чудовий вигляд в тілесному роздільному купальнику. Мабуть, блогерша активно стежить за харчуванням і продовжує робити фізичні вправи, бо її фігура практично не змінилася.

«Чотири з половиною місяці тому помножили нашу любов», - зазначила в особистому Інстаграм-акаунті Даша.

Нагадаємо, новим «Холостяком» стане екстремал і бізнесмен. Що відомо про Михайла Залівако - героя 11 сезону проєкту?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ