Today.ua

“Холостяка“ Нікіту Добриніна і його дружину розкритикували за рішення найняти няню для їх первістка

"Холостяк" Нікіта Добринін і переможниця проєкту Даша Квіткова три тижні тому вперше стали батьками. Молоді люди хотіли спочатку управлятися з новонародженим своїми силами - вони відмовилися від допомоги бабусь і нянь. Але незабаром змінили своє рішення, за що на них нахлинула хвиля хейту.

В особистому акаунті в Інстаграм блогерша опублікувала знімок свого втомленого обличчя, зазначивши:

"Після цього фото, моїх очей і втомленого стану ми знайшли няню".

Коли напередодні пологів і після народження малюка численні підписники пари дізналися, що "Холостяк" Нікіта Добринін і Даша Квіткова не хочуть нічиєї помочі, вони дорікали їх в цьому, відзначаючи, що вони самі не впораються. А тому, коли блогерша повідомила про няню, злі язики тут же вирішили пригадати їй свої слова. І пішли коментарі в такому дусі: "Бабусі немає, няні немає, а люди говорили. Ласкаво просимо в клуб", "Правильно, але навіщо треба було говорити "ніяких нянь і помічників, хочемо самі прожити все це"," Говорили, що ніяких нянь. Діти - це не так легко, як ви собі уявляли".

У своє виправдання дружина екс-"Холостяка" Нікіти Добриніна нагадала публіці про те, що вони не хотіли вдаватися ні до чиєї допомоги перші два тижні після народження сина. Вони хотіли розібратися самостійно, щоб говорити бабусям і няням, як доглядати за їхньою дитиною, а не навпаки.

Нагадаємо, переможниця "Холостяк" Анна Богдан розкрила правду про стосунки з Михайлом Заливако: "Заїла битовуха".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ