Today.ua

“Гарний рельєф“: дочка Ольги Сумської засвітила пружне рельєфне тіло у кроп-топі

31-річна Антоніна Паперна взяла участь у стильній фотосесії та похвалилася результатом старанних тренувань. Після народження другої дитини донька Ольги Сумської дуже добре схудла, і мріяла позбутися 5 кілограмів, щоб зробити своє тіло рельєфним. І в неї це вийшло.

З фанатами Тоня поділилася серією чорно-білих фотознімків. У кадрі актриса постала у стильних джинсах та кроп-топі, що підкреслив її вузьку талію, плоский живіт та кубики преса, а також підкачані, рельєфні руки. Шанувальники були в захваті, навіть порівнявши доньку Ольги Сумської з молодою Вікторією Бекхем.

Підписники оцінили не лише підтягнуте тіло зірки, а і її зачіску. Напередодні Нового року актриса пішла на кардинальні зміни у зовнішності і коротко обрізала своє розкішне довге волосся.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Тоня Паперна (@tony__pepper)

"З новою зачіскою вам йде!", "Вікторія Бекхем у молодості", "Дуже, ну прям дуже стрижка личить. Прям шик-модерн!", "Новий образ дуже сексі! Новий рік - нова Ти", "Блін, а мені ваше волосся дуже подобалося", "Стрижка ваша", "Гарні лінії плеча. Хороший рельєф", "Красуня! Ось це жінка вау", "Слів немає", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, донька Ольги Сумської показала рідкісні фото з красенем-чоловіком та дітьми у день народження коханого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ