Запашні та ситні хрінки - чудовий варіант сніданку вихідного дня. Потрібно трохи часу та найдоступніші інгредієнти.
Вам знадобиться свіжий батон, майонез, варені яйця, помідори та зелень для прикрашання. Розкриваємо секрети готування простої на перший погляд страви.
Насамперед вам потрібно підсмажити нарізаний хліб. Не можна використовувати для цього духовку – отримаєте сухарі. Друге: підсушити потрібно лише одну сторону грінки. І третє: краще не використовувати олію, щоб не додавати калорій. До того ж, поверхня шматочка хліба має вийти максимально жорсткою.
Далі чистимо часник і натираємо ним сторону грінки, що підрум'янилась. Потім змащуємо її майонезом - приблизно одну столову ложку. Це важливо, тому що навіть підсушений хліб швидко вбирає вологу. Це четвертий момент.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
П'яте: здавалося б, можна додати часник у сам соус і не натирати його на хліб. Але перевірено: це зменшить смакові якості готової страви, тому краще не лінуватися.
Відварені яйця натираємо через мілку терку на кожну грінку: білок разом із жовтком. Нарізаємо помідори і кладемо по 1-2 шматочки зверху.
Прикрасити можна будь-якою зеленню. Однак кучерява петрушка - оптимальний варіант.
Нагадаємо, який секретний інгредієнт покращить смак сирників.