Today.ua

Хрумкі нагетси з курячого м'яса на сковороді: простий рецепт бюджетної страви для всієї родини

Смачний домашній фастфуд допомагає хоч трохи покращити настрій та нагадати про чудовий мирний час. Хрумкі курячі нагетси готуються швидко і просто на звичайній сковороді.

Курячі нагетси з хрусткою скоринкою

Складові:

Спосіб приготування:

Куряче філе вимийте і обсушіть паперовими рушниками. Наріжте м'ясо поперек волокон на тонкі скибочки завтовшки близько 1 см.

У невелику мисочку налийте соєвий соус, перекладіть нарізані скибочки курки, перемішайте і залиште маринуватися на півгодини. Кожні десять хвилин злегка перевертайте м'ясо, щоб воно краще просочилося соєвим соусом. В окремій мисці змішайте панірувальні сухарі, сушений часник, куркуму та мелений перець. Борошно просійте на плоску тарілку. У невеликій піалі збийте вилкою курячі яйця. У сковороді розігрійте велику кількість олії.

Кожну скибочку курячого м'яса зануріть у збиті яйця, потім обваляйте в борошні, знову опустіть в яєчну масу і в самому кінці панірувальні сухарі. Смажте в киплячій рослинній олії до золотистої скоринки з усіх боків.

Смачного!

Приготуйте картопляний лаваш на сковороді. Рецепт простої випічки, яка замінить хліб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ