Today.ua

Ірина Федишин показала схудлу фігуру на пляжі в Болгарії

Ірина Федишин в перервах між концертами поїхала разом з чоловіком, батьками і дітьми у відпустку. Тиждень зоряна сім'я вирішила провести в Болгарії, звідки артистка ділиться ефектними фотографіями в купальниках.

Напередодні концертного туру успішна українська співачка і її чоловік багато часу проводили в спортзалі, і не дарма. Пара намагалася скинути всі кілограми, що вони наїли за час карантину. Ірині Федишин багато скидати не знадобилося, адже вона і так прекрасно виглядала. Однак, скинувши до 5 кілограмів, білява красуня перетворилася в тростинку, чим активно хвалиться в соціальних мережах.

За час відпочинку зірка змінила вже кілька купальників: блакитний, синій, червоний, бірюзовий, чорний і навіть леопардовий. В особистому акаунті в Інстаграм артистка активно ділиться фото і відео, і розповідає про свій відпочинок.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ірина Федишин ?Iryna Fedyshyn (@irynafedyshyn)

"Погуляли вчора Старим Несебром, неймовірно красиво. Архітектура просто зачаровує. Самі того не знаючи, потрапили на День міста. Побували на святковому концерті. Для мене було незвично не співати, а бути серед глядачів. Спробували болгарську кухню і просто добре провели вечір", - зазначила Ірина Федишин.

Шанувальники ж не перестають захоплюватися красою і стрункою фігурою виконавиці.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ірина Федишин ?Iryna Fedyshyn (@irynafedyshyn)

"Яка ж ви неймовірна, як і завжди!! А фігура ваша взагалі отпад, не звертайте уваги на тих, хто на вас наговорює", "Красуня", "Ви наша найкраща українська красуня", "Неймовірні фото, як Ірина Федишин тільки встигає тримати себе в такій ідеальній формі", - дивуються фоловери.

Нагадаємо, Ірина Федишин не змогла виступити на концерті через ураган.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ