Пряні та хрусткі кабачки по-корейськи можна готувати цілий рік. Для закуски знадобиться невеликий набір овочів, свіжої зелені та спецій.
Кабачки по-корейськи
Інгредієнти:
- 2 кг молодих кабачків
- 400 г моркви
- 1 головка часнику
- 1 пучок кінзи або іншої зелені
- 100 мл рафінованої соняшникової олії
- 1 ст. л. цукру
- 2 ч. л. оцту
- 1 ч. л. солі
- 1 ч. л. коріандру
- по щіпці червоного і чорного меленого перцю
Спосіб приготування:
Кабачки разом зі шкіркою розріжте уздовж навпіл і наріжте поперек тонкими пластинками, складіть в глибоку миску. Туди ж додайте дрібно порізаний часник. Якщо любите гостре, то можна додати подрібнений стручок перцю чилі. Зелень дрібно порубати, всипте в ємність до подрібнених овочів. Посипте суміш сіллю, цукром і меленим коріандром, додайте чорний і червоний перець, влийте оцет. Для гарного кольору можна додати трохи меленої куркуми.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Соняшникову олію добре підігрійте на плиті, перелийте поверх спецій в миску з овочами. Перемішайте і залиште настоюватися на 3 години. Зберігайте кабачки по-корейськи в закритій ємності в холодильнику.
Смачного!
Приготуйте також мариновані кабачки як гриби. Рецепт хрусткої закуски за півгодини.