Today.ua

Як швидко схуднути до літа: 5 ефективних порад дієтологів

Як швидко схуднути до літа, яке настане вже за кілька тижнів? Скинути пару-трійку зайвих кілограмів можна, якщо трохи змінити раціон харчування.

Регулярно їсти

Щоб позбавитися зайвої ваги, треба вчасно їсти – тричі на день невеликими порціями. Пропускаючи прийоми їжі, ви пізніше накидаєтеся на їжу. Важливо підтримувати стабільний рівень цукру в крові – тоді не відчуватимете підвищеного апетиту.

Пити каву

Медики запевняють, що три чашки кави на день пришвидшують метаболізм на 16 відсотків. Кофеїн стимулює ЦНС, сприяє покращенню роботи нирок, перистальтиці кишечника та посилює кровообіг.

Вживати молоко та оливкову олію

У молочних продуктах міститься лінолева кислота, яка стимулює жировий обмін та сприяють нарощуванню м'язової маси. А олеїнова кислота в оливковій олії зменшує апетит за рахунок утворення у кишечнику специфічного гормону.

Пити м'ятний чай

Чашка після їжі стимулює вироблення жовчних соків і активує процес спалювання жиру. За даними дослідників, олія перцевої м'яти зменшує потяг до солодкого.

Вживати білок на вечерю

Під час сну організм може виробляти гормон росту, який сприяє жироспаленню. Щоб його було достатньо, дієтологи радять за дві години до відпочинку вжити білковий продукт: сир, рибу, м'ясо або трохи горіхів.

Раніше секрети стрункості розкрили українські зірки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ