Today.ua

“Як принц із мультфільму“: у Мережі з'явилося фото юного прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо

Канадський прем'єр-міністр Джастін Трюдо є не лише одним з наймолодших лідерів країн світу, а ще й справжнім красенем. Але чи таким видним хлопаком він був завжди? До мережі потрапило фото юного політика. Фанати дійшли висновку, що він схожий на діснеєвського принца.

На фото молодий Джастін Трюдо зображений у світлому светрі та стьобаному жилеті, з цікавою підвіскою на шиї та пишною кучерявою шевелюрою. У такому вигляді прем'єр-міністр Канади і справді нагадує мультяшного принца - по одягу Алладіна, а по зовнішності - Фліна з "Рапунцелі".

"Взагалі не змінився", "Йому дуже личить вік і новий стиль. Час іде, природно, людина змінюється, і це здорово", "Красавчик", "Мені здається всім чоловікам личить вік від 35 років. Вони стають більш солідними та серйозними" , "Як принц із мультфільму", - захоплюються українці канадським політиком.

Джастін Трюдо народився в сім'ї чинного прем'єр-міністра країни П'єра Елліота Трюдо. У листопаді 2015 року у віці 43 років він став другим наймолодшим главою Канади після Джо Кларка, якому було 40 років, коли він обійняв посаду у минулому. Одружений прем'єр-міністр Канади з подругою дитинства свого брата Софі Грегуар. Їхнє весілля відбулося у травні 2005 року, і за час шлюбу вони обзавелися трьома дітьми. На весь світ Джастін Трюдо прославився завдяки своїм веселеньким шкарпеткам, які одягав під костюм.

Нагадаємо, до мережі потрапили фото молодого Бориса Джонсона - завжди любив смішні зачіски.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ