Today.ua

Як сховати невдалий чубчик: стилісти назвали чотири найкращі укладки

Дуже часто рішення зістригти чубчик, закінчується погано для його власниці. Або зачіска не личить, або майстер схибив і зробив її кривою або занадто короткою. Але вихід є. За допомогою чотирьох простих укладок, можна укласти чілку так, що ніхто не помітить, що з нею щось не так.

Як сховати невдалий чубчик?

Бічний проділ

Визначте свою "робочу" сторону обличчя та розділіть волосся на прямий бічний проділ. За допомогою круглого гребінця і пінки для укладання зачешіть чубчик на одну сторону. Якщо довжини вистачає, заправте його за вуха. Якщо чілка занадто коротка, скористайтеся пінкою або гелем для укладання. Зачешіть волосся до основної довжини волосся і при необхідності закріпіть невидимкою або гарною шпилькою.

Мальвінка

Заберіть волосся назад, зробивши одну з найпростіших і найпопулярніших літніх зачісок – мальвінку на потилиці або маківці. Приберіть чубок назад, побризкайте лаком і закріпіть за допомогою невидимок.

Джгути з чубчика

Скрутити джгутики з чубчика та приберіть назад, фіксуючи невидимками. Поверх можна надіти обідок, щоб доповнити зачіску та приховати невдало обстрижену чілку.

Колоски

Зробіть бічний проділ. Частину чубчика за допомогою засобу для укладання та круглого гребінця уложіть разом з основною довжиною, а з одного боку заплетіть кілька колосків і закріпіть їх прозорими резинками.

Нагадаємо, стилісти назвали чотири красиві літні зачіски для довгого волосся - швидке і просте укладання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ