Today.ua

Як вибрати модний пуховик, який прикрасить фігуру та захистить від найсильніших морозів

Найкращий час для поповнення зимового гардеробу – друга половина зими. У цей час у магазинах з'являються останні моделі, а також запускаються програми лояльності та знижки. Щоб вибрати практичний, теплий та обов'язково модний пуховик, слід врахувати кілька нюансів.

Подовжені моделі пуховиків - ідеальний вибір для зимових морозів, вітрів та снігопадів. У такому верхньому одязі можна не думати про теплі светри і штани, навіть у міні та облягаючій сукні ви почуватиметеся затишно та тепло. Фасон вибирайте на свій смак – вільний чи приталений.

Короткий об'ємний пуховик з акцентом на талії не тільки захистить від холоду, але й прикрасить фігуру. Комбінувати такі моделі стилісти пропонують із утепленими джинсами або теплими стьобаними штанами. Для автоледі та жінок, які ведуть активний спосіб життя, чудово підійдуть теплі короткі пуховики-куртки. Такий верхній одяг захистить від морозу та вітру, але не сковуватиме руху. У 2022 році в моді будуть пуховики яскравих забарвлень – лавандове, помаранчеве, малинове тощо.

Дізнайтеся також, як позбавити зимовий пуховик неприємних запахів без прання. Секрети домашньої хімчистки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ