Today.ua

Як завершиться війна України з Росією: прогноз відомого мольфара

Війна України з Росією завершиться тріумфальною перемогою нашої держави. У цьому впевнений мольфар Орест Стафійчук. Він розповів, яким бачить найближче майбутнє.

Стафійчук заявив, що наша Батьківщина вистоє у боротьбі з несамовитими російськими загарбниками. Більше того, всі території, окуповані агресором, буде повернено. Екзотерик висловив упевненість у тому, що Україна займе гідне місце серед провідних європейських країн.

Орест наголосив, що до 2030 року очікується довгоочікувана трансформація України у могутню державу. Фахівець поспішив заспокоїти співвітчизників.

"Повторної війни не буде. Те, що відбувається зараз, дає зрозуміти, що українська нація непереможна. І кожен до останнього відстоюватиме свої землі та свою Батьківщину", - висловився Стафійчук у програмі "Зірковий шлях".

Мольфар спрогнозував крах Росії за підсумками кривавої війни в Україні. Країну-агресора заженуть у глухий кут, тому Кремлю все ж таки доведеться визнати поразку.

Раніше астролог Дмитро Уранус заявив, що повномасштабна війна Росії із Україною може затягтися. Езотерик повідомив, коли на його думку, завершаться бойові дії на території нашої країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ