Today.ua

Каприз, каскад та боб - найкращі зачіски 2022 року на волосся середньої довжини

Середня довжина волосся для багатьох дівчат стає справжнім випробуванням. Одні прибирають весь час локони у хвіст, чекаючи поки волосся відросте нижче за плечі, а інші, не дочекавшись бажаного, знову роблять коротку стрижку. Однак існує як мінімум п'ять стильних трендових зачісок на волосся середньої довжини, які зроблять свою володарку справжньою красунею.

Найкращі зачіски 2022 року на волосся середньої довжини

Каскад

Дженніфер Еністон - велика любителька каскаду. А все тому, що має тонке волосся, і саме каскад ідеальний у цьому випадку. Завдяки своїй універсальності та багатому розмаїттю (застиглий, подвійний, рваний та асиметричний), він підходить абсолютно всім, незалежно від форми обличчя.

Каре

Завдяки рівному зрізу волосся на кінцях здається густішим і не так швидко січеться і обламується. До того ж зачіска виглядає акуратніше. Каре найбільше підходить дівчатам із круглою формою обличчя.

Боб

Боб відрізняється від каре тим, що це градуйована стрижка, а в каре волосся підстрижене по одній лінії. Асиметричний, видовжений або градуйований – боб – це ідеальне рішення для волосся середньої довжини. Так само як каскад ця зачіска підійде абсолютно всім. До того ж не потрібно витрачати багато часу на укладання – достатньо фену та круглого гребінця.

Каприз

Прекрасна багатошарова стрижка, яка допоможе візуально зробити волосся густішим. Така зачіска виглядає химерною і розпатланою, ніби її уложив сам вітер.

Драбинка

Драбинка також чудово виглядає на волоссі середньої довжини і допомагає підкреслити обличчя. Цей варіант чудово підходить для тих, хто відрощує чілку.

Пропонуємо вам також спробувати ідеальний кінський хвіст. Ми розповіли, як зробити найстильнішу зіркову зачіску для будь-якого випадку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ