Багато хто з нас їдять крупу кожен день і готують її по тому самому перевіреному способу - вода і сіль. Проте є кілька секретних інгредієнтів, які здатні зовсім по-новому розкрити страву, за що домочадці скажуть лише спасибі.
Секретні інгредієнти, які можна додати у воду при варінні круп
Прянощі
При варінні гречки, кіноа, пшона, рису або перловки у воду можна додати щіпку кардамону, лавровий листочок або коріандр. Смак у крупи буде зовсім іншим.
Чаї та трав'яні відвари
Так все вірно. Деякі кулінари при варінні круп у воду додають чорний та зелений чай. Також відмінно з крупами поєднуються відвари з ромашки, імбиру, жасмину та кориці.
Бульйон
Приготувати крупу можна не на воді, а на овочевому або курячому бульйоні. Щоб не переводити продукт, краще варити на бульйоні крупи, які вбирають рідину – рис, кіноа, гречка.
Популярні зараз
Військовий аналітик помітив цікаву деталь у новому відео Путіна: “Не може поворухнути руками“
Україна значно випередила Європу в затратах на оренду житла, - ЛУН
Фруктовий сік
При варінні у воду кулінари часто додають апельсиновий, вишневий або яблучний сік. Така каша дуже сподобається дітям.
Нагадаємо, ми розповідали, як приготувати смачну вершкову олію вдома лише з одного інгредієнта.